آنالیز آماری در علوم غذا و بیولوژی روش ها و کاربرد
نویسنده:
نرگس مورکی، پروین اژدری، مسعود حبیبی
مترجم:
سال نشر:
1403
صفحه:
340
نوبت چاپ:
1

يک مرحلۀ مهم از فرآيند انجام طرح ها و پروژه های تحقیقاتی و علمی در تمامی عرصه ها از جمله علوم زيستی، مرحلۀ تجزيه وتحلیل اطلاعات و داده ها و به تبع آن تفسیر و اخذ تصمیم نهايی است. از اين رو فراگیری اصول و روش های تجزيه وتحلیل اطلاعات برای کلیۀ محققان در زمینه های مختلف زيست محیطی لازم به نظر می رسد؛ چراکه هرگونه انحراف در مسیر تحلیل سبب حصول نتیجه ای متفاوت با واقعیت خواهد شد که اين خود سبب هدر رفت منابع تحقیق و از سوی ديگر اخذ تصمیم نامناسب که اجرای آن قابل جبران نخواهد بود. بدين رو هدف از تحرير این کتاب تلاش برای پاسخگويی هرچند اندک دانشجويان به خصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی در زمینۀ تحلیل داده هايی با ماهیت زيستی در حو زۀ مهندسی کشاورزی و صنايع غذايی است.

فصل اول: مقدمه

فصل دوم: آمار توصیفی

فصل سوم: احتمال

فصل چهارم: آزمون فرض و فاصلۀ اطمینان

فصل پنجم: آزمون های ناپایداری

فصل ششم: طرح آزمایش ها و آنالیز واریانس

فصل هفتم: ضریب همبستگی و رگرسیون

فصل هشتم: فرمولاسیون

 


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved